www.noton.com.pl

Stacje krystalizacji cukrzycy III

  • pojemność: 600 T
  • wysokość słupa cukrzycy: 21.000 mm
  • powierzchnia wymiany ciepła: 650 m kw.
  • ilość segmentów wężownic: 9 szt.
  • skok roboczy segmentów: 1000 mm
  • ilość siłowników: 6 szt.
  • ciśnienie robocze w układzie hydraulicznym: 280 bar
  • obroty rozdzielacza: 15/min.
 
 

 

        


 

Opis zastosowania:
Krystalizacja cukrzycy III jest ostatnim stopniem procesu krystalizacji. Jej zadaniem jest możliwie najpełniejsza krystalizacja cukru z syropu międzycukrowego cukrzycy III. Można to osiągnąć przeprowadzając ten proces przez możliwie najdłuższy czas, przy niskich różnicach temperatury cukrzycy i wody chłodzącej, a także dużej koncentracji niecukrów. Wszystkie powyższe wymagania spełniają oferowane przez nas stacje krystalizacji cukrzycy III.

 

Zalety:

  • Duża powierzchnia wymiany ciepła umożliwiająca skuteczniejszy proces krystalizacji
  • Pojemność krystalizatora dostosowana do czasu trwania procesu
  • Wytrzymałe mieszadło pionowe

 

 

Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Czytaj więcej »