www.noton.com.pl

Warnik cukrzycy o pojemności 40-100T

  • Komora grzejna typu "plaster miodu"
  • Średnica rur grzejnych: 101,6
  • Mieszadło mechaniczne z silnikiem dwubiegowym
  • Obroty mieszadła: 67/33 obr./min.
  • Wewnętrzny łapacz skroplin
  • Dno w kształcie litery "W"
  • Możliwość pracy w układzie kaskadowym
 
 

 

 

      


Parametry techniczne:

 

DANE TECHNICZNE
NT-WAR-40
NT-WAR-50
NT-WAR-60
NT-WAR60a
NT-WAR60b
NT-WAR-80
pojemność robocza [t]
40t
50t
60t
60t
60T
80t
powierzchnia grzejna [m2]
200
250
340
420
400
400
wysokość komory grzejnej
800
1000
1000
1400
1100
1000
średnica warnika
4000
4200
4500
4300
4300
5000
wysokość całkowita warnika z napędem
6450
6250
7300
7900
7900
7520

 

Na podstawie różnych wariantów WARNIKA 60t prezentujemy możliwość dostosowania konstrukcji warnika do wymagań wynikających z miejsca instalacji lub konkretnych potrzeb technologicznych.

 
Zalety technologiczne:
  • Wysoka sprawność cieplna - możliwość zasilania IV oparem
  • Wysoka wydajność jednorodnych kryształów
  • Krótkie cykle gotowania
  • Możliwość prowadzenia procesu gotowania w cyklu automatycznym
  • Konstrukcja zapewniająca optymalną cyrkulację 
 
Montaż warnika w cukrowni.
Nasze warniki oferujemy wraz z usługą montażu w cukrowni. Warnik jest transportowany w elementach mieszczących się na standardowych naczepach samochodowych, co daje znaczne oszczędności na kosztach transportu. Kolejne oszczędności daje fakt, iż montaż jest przeprowadzany bez użycia dużych dźwigów oraz bez demontażu istniejącego dachu w cukrowni. Takie podejście pozwala wykonać rozbudowę/modernizację cukrowni w krótkim czasie i przy ograniczonych nakładach inwestycyjnych, które można przeznaczyć na inne modernizacje.

1. Elementy przygotowane do montażu

     

2. Transport elementów

 
     

3. Montaż warników

 
     

4. Izolacja/ podłączenie rurociągów/ montaż napędów


     

5. Odbiór/ zakończenie prac
 
     

 

Ta strona używa ciasteczek (cookies) w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Czytaj więcej »